Politika privatnosti

Politika privatnosti mc2.ostendogroup.com

Internetske stranice mc2.ostendogroup.com namijenjene su prezentaciji usluga Ostendo Consulting Grupe, u daljnjem tekstu, OCG, odnosno njenih članica:

Ostendo Consulting d.o.o. Lanište 5e, 10020 Zagreb.

Osobni podaci – svrha prikupljanja i obrade

Osobni podaci koje posjetitelji dobrovoljno ostave popunjavanjem kontakt formi na OCG internetskim stranicama koristit će se isključivo u svrhu pružanja informacija o proizvodima i uslugama OCG  iz onog područja za koje je posjetitelj iskazao interes.

Za komunikaciju s posjetiteljima, OCG koristi internetski servis MailChimp, zbog čega se osobni podaci izvoze u SAD. Zaštita osobnih podataka između SAD-a i EU regulurana je međunarodnim sporazumom, a između Mailchimpa i Ostendo Consultinga potpisanim sporazumom o obradi podataka.

Za vođenje evidencije poslovnih kontakata, OCG koristi CRM rješenje Insightly. Politika privatnosti ovog servisa dostupna je na https://www.insightly.com/privacy-policy.

Prava ispitanika

Za ispravak vaših osobnih podataka, brisanje, pristup podacima ili bilo koju drugu vrstu radnji vezanih uz vaše osobne podatke, obratite se na info@ostendogroup.com. Rado ćemo Vam izaći u susret.

Osobni podaci – pravna osnova prikupljanja i obrade

Posjetitelji web stranica OCG preuzimanjem stručnih materijala i ponuda jasno iskazuju interes za pojedina stručna područja i usluge kojima se OCG bavi. U skladu sa čl.6.1.f Opće uredbe o zaštiti podataka, OCG-ov je legitimni interes informirati ovakve posjetitelje o uslugama za koje su iskazali interes, te se smatra da oni takvu komunikaciju očekuju i smatraju poželjnom.

Svaka informativna poruka poslana korisnicima temeljem gore opisanog legitimnog interesa omogućava jednostavno ulaganje prigovora na slanje ovakvih poruka, te će se u slučaju ovako uloženog prigovora isti bezuvjetno prihvatiti i po njemu postupiti.

Treće strane

Osim za gore opisane vlastite potrebe, OCG osobne podatke neće ustupati na korištenje trećim stranama.

Internetske adrese

Internetske (IP) adrese posjetitelja koriste se isključivo za izradu statističkih izvještaja putem servisa Google Analytics. OCG putem IP adrese ne može jednoznačno identificirati posjetitelje.

Kolačići

Mi stvarno držimo da vaše privatnosti!

Ova web stranica ne koristi kolačiće trećih strana niti kolačiće za praćenje korisnika.Ne pratimo vaše ponašanje na internetu. Ne obasipamo vas ciljanim oglašavanjem na temelju pukog posjeta našoj web stranici. Kontaktirat ćemo vas samo ako ste nam svojevoljno ostavili kontakt podatke i nežemo vas zamarati temama za koje niste iskazali interes.

Smatramo to etičkim odnosom prema posjetiteljima naše web stranice.

Korištenje nekih opcija može rezultirati stavljanjem na vaše računalo neinvazivnih kolačića koji su neophodni za funkcionalnost web stranice.

Sigurnost

Autentičnost poslužitelja web stranica www.ostendogroup.com moguće je utvrditi provjerom certifikata u internetskom pregledniku.

Razmjena informacija sa OCG poslužiteljem osigurana je snažnom enkripcijom.

Pružatelje usluga koje uključuju pristup osobnim podacima ustupljenim na korištenje, OCG odabire temeljem procjene rizika, te od svake treće strane koja ostvaruje pristup ovakvim podacima zahtjeva primjerenu razinu zaštite osobnih podataka.

Kontakt

Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka i politici privatnosti OCG, možete zatražiti na info@ostendogroup.com, a na istu se adresu možete obratiti i za ispunjvanje svojih prava na privatnost i zaštitu osobnih podataka

Copyright (c) Ostendogroup 2019.

Close Menu